HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Hrvoje Niče: „Vlada je produkt trgovine u Saboru, a Predsjednica RH je izbor hrvatskog naroda!"

08 Studeni 2017 In Novosti
Temelj kućnog odgoja je da ne postoje „on“ ili „ona“, nego mama, tata, brat, sestra,…kralj, kraljica, predsjednik, PREDSJEDNICA! Upravo takvim načinom komunikacije gdje predsjednik Vlade RH kontinuirano, kada želi perfidno poniziti Predsjednicu, ne koristi ime i prezime ili funkciju, već zamjenicu „ONA“. Tim činom predsjednik Vlade RH suptilno želi poručiti kako je Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović irelevantna osoba za komentiranje političkih zbivanja, a da su Vlada RH i njezin predsjednik jedini koji se bave „ozbiljnim“ poslom.
Predsjednik Vlade RH vrhunski je PR stručnjak, osoba koja suvereno vlada u komunikaciji s javnošću, jer da nije tako ne bi iz ničega u samo 3 mjeseca fikciju pretvorio u stvarnost. Upravo zbog toga, niti korištenje zamjenice „ONA“ nije slučajnost ili komunikacijski propust, već poruka – nebitna si!
„Dok smo jednom bili razvijeniji, a potom i izjednačeni, danas dostižemo samo 85 posto razvijenosti srednje i istočne Europe…Imamo jednu od najnižih stopa aktivnosti radne snage u EU te drugu najnižu stopu zaposlenosti građana između 20 i 64 godine starosti….Hrvatska ima najniža socijalna davanja za mlade između 25 i 39 godina starosti u EU. Ono što još više zabrinjava je da u tim davanjima, za razliku od ostalih država članica EU, nema davanja za obrazovanje nego samo za nezaposlenost ili invalidnost…Ispred nas su mnoge države koje praktički do jučer nismo ni smatrali konkurencijom…LNG terminal na Krku. Odluka o njegovoj gradnji donesena je u isto vrijeme kada i u Poljskoj. I dok je njihov terminal službeno pušten u pogon u listopadu 2015., a počeo s isporukama u prosincu iste godine, naš je još na razini papirologije!“ – neke su od stvari koje su danas snažno odjeknule u javnosti zahvaljujući Predsjednici RH, a na koje ova Vlada nema nikakvo rješenje!
Činjenica je kako je Predsjednica RH današnjim istupom u Opatiji jasno i precizno identificirala sve probleme u državi, probleme koji se ne rješavaju! Možemo Predsjednicu RH voljeti i ne voljeti, slagati se i ne slagati s njezinim izjavama, no ono što je poanta posljednjih istupa jest to da u posljednje vrijeme pogađa u srž stvari koje strukturno desetljećima uništavaju razvoj Hrvatske.
Za razliku od predsjednika Vlade RH koji je na vlasti isključivo zahvaljujući političkoj trgovini sa strankama i pojedincima koje njegovo članstvo prezire, Predsjednica RH izabrana je neposredno, natpolovičnom voljom Hrvatica i Hrvata te svi od Predsjednice RH jedino i očekujemo da glasno i jasno štiti Hrvatsku i hrvatski narod na ne da štiti vlastitu političku budućnost kao što ON to čini!
Svaka priča o sukobu između Predsjednice RH i predsjednika Vlade RH toliko je irelevantna za budućnost Hrvatske, jer jedino je bitna činjenica da Predsjednica, kako to i dolikuje čelnoj osobi hrvatskog naroda, ne želi šutjeti na daljnje upropaštavanje Hrvatske i hrvatskog naroda!
Jedina je istina da ON želi Predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović prikazati kao osobu koja želi sukob bježeći tako od činjenice kako je Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u pravu kada, između redova kaže, da ova Vlada nema ideje za rješenje ključnih problema!
(Slika: Sabor HSP AS, Zadar, 13.12.2014. – Kolinda Grbar-Kitarović – kandidatkinja HSP AS za Predsjednicu RH)
 

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Novosti Hrvoje Niče: „Vlada je produkt trgovine u Saboru, a Predsjednica RH je izbor hrvatskog naroda!"