HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Hrvatski vitez Slobodan Dević Pićo imenovan koordinatorom HSP AS za Zadarsku županiju!

07 Studeni 2017 In Zadarska
Slobodna Dalmacija, te  zadarski elektronski i tiskovni mediji prenose priopćenje HSP AS o imenovanju novog koordinatora u Zadarskoj županiji.
 
Slijedom priprema za V. Sabor koji će se održati 16. prosinca ove godine u Virovitici svoje nezadovoljstvo predviđenim pozicijama u stranačkoj hijerarhiji na neprimjeren, neprihvatljiv i neistinit način javno su prezentirali bivši stranački dužnosti u Zadarskoj županiji. Štiteći svoju političku dosljednost i integritet kao i program koji zagovara i provodi HSP AS kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka u RH isti su promptno isključeni.
 
Politička trgovina i daljini pokušaji njihove medijske manipulacije ide njima na dušu i stranka se od bilo kakve daljnje korespondencije s njima ograđuje. Na prijedlog predsjednika stranke Hrvoja Niče mag.oec. na telefonskoj sjednici Predsjedništva stranke jednoglasno je za koordinatora HSP AS u Zadarskoj županiji izabran predsjednik stranačkog Odbora za branitelja zaduženog za Dalmaciju, Slobodan Dević Pićo.
 

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Zadarska Hrvatski vitez Slobodan Dević Pićo imenovan koordinatorom HSP AS za Zadarsku županiju!