HSP AS

fade

Vukovarsko-srijemski HSP AS o Maratonu HOS-a i referendumu!

07 Listopad 2017 In Vukovarsko-srijemska
Izvršni odbor Županijskog vijeća HSP AS Vukovarsko-srijemske županije održao je svoju radnu sjednicu 06.10.2017. u Vinkovcima. Sjednica je održana u maloj Županijskoj vijećnici s početkom u 18:00 sati. Istu je sazvao i njome predsjedavao predsjednik ŽV VSŽ HSP AS i Županijski vijećnik Antun Toni Žagar. Podneseno je izvješće sa zadnje Županijske skupštine, a najveći dio posvećen je pripremama za potporu Maratonu HOS-a i Okruglog stola na kojemu će HSP AS biti domaćin u Vukovaru. Maraton HOS-a završava u subotu 14.10.2017. na Ovčari.
 
Okrugli stol bit će održan u sklopu inicijative čiji je HSP AS član o održavanju Referenduma o gašenju XII. Izborne jedinice. Na tu temu predsjednik stranke Hrvoje Niče mag.oec. dao je intervju Vinkovačkoj televiziji.Sjednici su uz navedene i članove IO nazočili članovi Predsjedništva stranke Mirko Jurišić, Tomislav Džanak kao i glavni tajnik Pero Ćorić. Razgovaralo se o dnevnom redu sazvane sjednice Predsjedništva u Biogradu na  moru 28.10.2017.
 
Jednoglasno je dana potpora svim navedenim stranačkim aktivnostima, a određeni su termini za održavanje reizbora podružnica Ilok, Vinkovci, Nuštar i Tovarnik. Određeni su timovi na ustroju Podružnica Ivankovo, Gunja i Cerna gdje su stvoreni potrebiti preduvjeti.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Vukovarsko-srijemski HSP AS o Maratonu HOS-a i referendumu!