HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Pero Ćorić za Večernji list i N1:“ Državni vrh neprimjereno je u Kninu izjednačio žrtvu i agresora!“

07 Kolovoz 2017 In Novosti
Najveću hrvatsku pobjedu VRO Oluju u samo dva čina hrvatski politički vrh uspio je marginalizirati na Kninskoj tvrđavi prigodom obilježavanja 22. obljetnice te veličanstvene hrvatske vojne operacije.  Prvo je središnja svečanost s ulica kraljevskog grada Knina preseljena u Tvrđavu kako bi se izbjegao kontakt s hrvatskim bojovnicima i hrvatskim narodom što čak nije radio ni domoljubima mrski Zoran Milanović, a potom se na toj istoj Tvrđavi ispričavalo Srbima zbog Oluje.
 
Takvi potezi niti su domoljubni, niti su državnički pogotovo kada dolaze od onih koji su izbjegli sudjelovati u Oluji pozivajući se na aristokratske bolesti! Hrvatski narod 1000 godina pognute je glave služio tuđim interesima i izvojevao brojne pobjede stranim gospodarima. Sada, kada smo u jednom povijesnom trenutku došli do slobode i pobjede za vlastite interese nevjerojatna je činjenica kako pojedinci nastoje skrenuti pozornost s važnih aspekata i važnih činjenica iz nama nepoznatih pobuda.  Povijesne činjenice su da je hrvatska vojska u Oluji izvojevala pobjedu nad Jugoslavijom, Srbijom i četnicima, te na nju ne smije biti bačena ljaga zbog pojedinačnih slučajeva  i smrti pojedinaca.
 
Na jedno uho nam je ušlo, a na drugo izašlo citiranje na Kninskoj tvrđavi Vladimira Nazora ali HSP AS nikada neće dati potporu bilo čijem pokušaju degradacije žrtve hrvatskog naroda pa i kad takvo djelovanje dolazi i od naših dojučerašnjih koalicijskih partnera ili od naše kandidatkinje za Predsjednicu RH. Od njih očekujemo da se aktivno i ozbiljno upuste u operaciju naplate ratne štete od agresora za uništenu infrastrukturu, pa sve do privatne imovine poput ukradenih traktora kojima su zločinci i njihove obitelji bježali u Srbiju!
 

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Novosti Pero Ćorić za Večernji list i N1:“ Državni vrh neprimjereno je u Kninu izjednačio žrtvu i agresora!“