HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Prema CroDemoskopu HSP AS stabilna stranka desnice, a Andrej Plenković najnegativniji političar!

06 Kolovoz 2017 In Novosti

Redovno istraživanje javnog mijenja o preferencijama građana prema političkim strankama, političarima i događajima kojeg početkom mjeseca objavljuje CroDemoskop HSP AS smjestio je u listu političkih opcija prema kojima hrvatski birači iskazuju određene sklonosti. Navedeno istraživanje je objavljeno dana 06.08.2017. te ga je objavio HRT i svi drugi hrvatski elektronički i tiskovni mediji. Objavljenim rezultatima ne možemo biti zadovoljni, no uzme li se u obzir kako su ispred nas stranke koje imaju nezasluženo eksponirani medijski tretman možemo biti sretni činjenicom kako naši birači ne podliježu medijskim pritiscima.

HSP AS ima jasno definirane ciljeve koji vode isključivo prosperitetnom razvoju države i napretku hrvatskog naroda, no u ovakvom medijskom okruženju nameću se teme koje su daleko od stvarnih interesa hrvatskog naroda čime se aktivno sudjeluje u zaobilaženju političkog djelovanja HSP AS kroz medije.

Unatoč tome, posjedujemo stranačku infrastrukturu i što je još važnije, časne i poštene ljude koji su spremni, bez obzira na sve, nastaviti ustrajno provoditi politiku Oca Domovine dr. Ante Starčevića o čemu svjedoče i rezultati ove ankete.

Prema navedenoj anketi HSP AS se ovaj mjesec kao i u proteklih godinu dana nalazi  oko desetog mjesta popularnosti političkih stranaka, a oscilacije plus ili minus su neznatne. HSP AS ima sve preduvjete da zauzme daleko višu poziciju što kratkoročno i dugoročno i  jeste cilj HSP AS ako znamo ili pretpostavljamo da nas očekuju prijevremeni parlamentarni izbori, a vrlo brzo i izbori za EU i predsjednički izbori.

Ako zanemarimo HDZ kao stranku desnice jer program koji provode u praksi to svakako nije ili za sada još uvijek političke fikcije, HSP AS je jedina stranka desnice koja se nalazi u ovim anketama. I dalje se osim nas ni u tragovima ne nalaze druge pravaške opcije, a posebice naši disidenti koji su okrenuli stranci leđa odnoseći nam mukotrpno stečene mandate na svim razinama. Parlamentarne stranke kao HSU, HSLS, HDSSB, HDS ili HRAST daleko su iza nas ili se ne pojavljuju uopće.

Politička trgovina i nedavni ozbiljni problemi u organizaciji gašenja požara u Dalmaciji svrstali su predsjednika Vlade Andreja Plenkovića tamo gdje mu je i mjesto, na poziciju najnegativnijeg političara. Trend pada popularnosti njega kao premijera slijedi pad popularnosti Vlade RH , a znak za uzbunu vladajućim treba biti podatak da samo 19% građana podupiru smjer u kojem oni vode državu. Prikrivanje lošeg stanja u sektoru gospodarstva, a posebice u Agrokoru kao i najavljeno skidanje legitimno postavljene ploče  HOS-a u Jasenovcu također moraju doći na naplatu. Očuvanje vlasti s tipovima poput Tomislava Sauche je neodrživo. Netko mora viknuti „Car je gol“, a HSP AS taj trenutak mora dočekati spremno.

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Novosti Prema CroDemoskopu HSP AS stabilna stranka desnice, a Andrej Plenković najnegativniji političar!