HSP AS

fade

Greška
  • JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Udruga dragovoljaca HOS-a VSŽ i Grada Vinkovaca pružila javnu podršku HSP AS!

17 Svibanj 2017 In Vukovarsko-srijemska
Prvi put otkako je 2009. godine osnovana stranka, HSP AS dobio je javnu podršku Udruge dragovoljaca HOS-a Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca na lokalnim izborima. Svjesni činjenice kako se desnica iz godine u godinu nastoji slomiti i marginalizirati, članovi Udruge HOS-a s područja Vukovarsko-srijemske županije odlučili su kao nezavisni kandidati na listi HSP AS u Vinkovcima podržati platformu okupljanja pravaša. 
Na konferenciji za novinare održanoj dana 17.05.2017. s početkom u 17,00 sati u stranačkim prostorijama HSP AS u Vinkovcima, predsjednik Udruge dragovoljaca HOS-a Zoran Jaman te tajnik Udruge Đuro Šafer javno su progovorili o razlozima zašto na ovim izborima podržavaju HSP AS na razini Vukovarsko-srijemske županije te grada Vinkovaca.
„Vrijeme je da se svi pravaši okupe oko zajedničke ideje kako bi sačuvali vrijednosti s kojima smo išli u obranu Vinkovaca i Hrvatske. Dosadašnja praksa razjedinjenosti išla je na ruku samo velikim strankama koje ništa nisu učinile da živimo u Hrvatskoj za koju smo se borili“ – istaknuo je između ostalog nezavisni kandidat na listi HSP AS za Gradsko vijeće Grada Vinkovaca i predsjednik UDHOS-a Grada Vinkovaca Zoran Jaman.
„Pozivam sve naše bojovnike s kojima smo dijelili sudbinu u najtežim vremenima da kao istinski pravaši podrže HSP AS na razini Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vinkovaca kao jedinu pravašku i istinsku domoljubnu listu. Isto ih tako pozivam da s jednakim pristupom podrže i našeg kandidata za gradonačelnika Vinkovaca Hrvoja Ničea te tako zajedno krenemo u razvoj naših Vinkovaca“ – naglasio je nezavisni kandidat na listi HSP AS za Gradsko vijeće Grada Vinkovaca i tajnik UDHOS-a Grada Vinkovaca Đuro Šafer.
U završnom obraćanju predsjednik HSP AS i kandidat za gradonačelnika Vinkovaca Hrvoje Niče mag. oec. poručio je: „Kada sam prije 7 mjeseci izabran za predsjednika HSP AS naglasio sam da ćemo znati da smo na pravom putu tek kada nam povjerenje ukažu naši HOS-ovci. Upravo na ovakvoj platformi suradnje na lokalnoj razini šaljemo poruku svim pravaškim opcijama kako je krajnje vrijeme za zajedničkim djelovanjem kojeg hrvatski narod od pravaša očekuje više od desetljeća. Hrvatski branitelji i HOS-ovci obranili su ovaj grad i sramotno je da se dosadašnje gradske vlasti nisu mogle udostojiti da im ukažu čast imenovanjem ulica po 109. brigati, 5. gardijskoj brigadi te bojnoj HOS-a. HSP AS će svojim djelovanjem u Gradskom vijeću tu nepravdu ispraviti već na prvoj sjednici Gradskog vijeća.
 

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Vukovarsko-srijemska Udruga dragovoljaca HOS-a VSŽ i Grada Vinkovaca pružila javnu podršku HSP AS!