HSP AS

fade

Dnevno.hr: „ HSP AS objavio ogledni primjer prijevare birača u režiji HDZ-SDSS“!

16 Svibanj 2017 In Novosti
Glavni tajnik HSP AS-a, Pero Ćorić, javnosti se obratio priopćenjem u kojem se osvrće na “poslušničku politiku Andreja Plenkovića”.
“HSP AS kao stožerna pravaška stranka politiku smatra služenjem građanima. Politika bi po svojoj definiciji trebala biti rad za opće dobro, biti sredstvo za gore navedeno, a ne cilj za postizanje osobnih beneficija i sinekura. Ponosni smo na činjenicu kako nikad nismo pristali niti ćemo pristati na politiku podjele plijena, niti na politiku u kojoj će manjina odlučivati o većini. Političare treba sudili prema njihovim djelima , a ne riječima”, ističe Ćorić te dodaje:
“Poslušnička i trgovačka politika Andreja Plenkovića spušta se i na niže razine. Poslušnička prema Europskim nalogodavcima, a trgovačka s onima koji Hrvatsku nisu htjeli.Neprimjerenu i neprihvatljivu smatramo suradnju ispod žita s aboliranim četnicima koji Hrvatsku ne da nisu htjeli već su je rušili i razarali.
Dostavljamo Vam kao ogledni primjer prevare birača naputak koji SDSS dijeli u Markušici te drugim općinama i gradovima ratom poharane Vukovarsko-srijemske županije.
Nije isto kad poslijeizborno surađujete s strankama sličnog ili istog svjetonazora ili s strankama dijametralno suprotnim od onoga što vi zagovarate. Nije Andrej Plenković dobio glas kako bi saborsku većinu činio s SDSS-om. Jedno dodano S ne abolira ih od odgovornosti i zločinačkog djelovanja ratnih devedesetih. SDS su vodili isti ljudi koji danas vode SDSS i snose odgovornost za sve zlo u Hrvatskoj jer su bili produžena ruka Slobodana Miloševića. Na tom tragu uvjereni smo da ni građani ove najistočnije županije neće dati potporu političkom tandemu Božo Galić – Vojislav Stanimirović da ih vode naredne četiri godine”, priopćio je Pero Ćorić.
 

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Novosti Dnevno.hr: „ HSP AS objavio ogledni primjer prijevare birača u režiji HDZ-SDSS“!