HSP AS

fade

Poldrugač i Hercigonja na velikom predizbornom skupu HSP AS i partnera u Virovitici

15 Svibanj 2017 In Virovitičko-podravska

U prepunom bivšem Domu HV-a u Virovitici 13.05.2017. održan je veličanstveni predizborni skup HDZ-a, HSP AS-a ,HSLS-a i partnera  za grad Viroviticu i županiju Virovitičko-podravsku.

„Ova je lista sastavljena od intelektualaca, mladih, žena, branitelja, obrtnika, umirovljenika i nezaposlenih. Svatko ima pravo biti na listi i odlučivati  kroz politiku o  svojoj sudbini. Također, poruka koju  šaljemo odavde je i bolja budućnost za našu djecu. Stoga pozivam mlade, uključite se i uzmite svoju sudbinu u svoje ruke, a mi ćemo vam omogućiti bolju Viroviticu“, poručio je sadašnji i budući gradonačelnik Ivica Kirin.

Skupu su se obratili zajednički kandidat za župana Igor Andrović, ministar u Vladi RH Tomislav Tolušić, saborski zastupnik i predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić te brojni drugi kandidati i gosti. Skupu su nazočili predsjednik ŽV HSP AS VPŽ i budući vijećnik u Županijskoj skupštini Renato Poldrugač, te predsjednik podružnice HSP AS Virovitica i budući gradski vijećnik Domagoj Hercigonja sa suradnicima.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Virovitičko-podravska Poldrugač i Hercigonja na velikom predizbornom skupu HSP AS i partnera u Virovitici