HSP AS

fade

HSP AS Donji Andrijevci spremni za lokalne izbore

18 Travanj 2017 In Brodsko-posavska

U općinskoj vijećnici u Donjim Andrijevcima 12.04.2017.  održan je  Izborni zbor na kojem je jednoglasno izabran Ante Aračić za predsjednika Općinske podružnice Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević. Ante Aračić će biti nositelj liste za Općinsko vijeće na predstojećim lokalnim izborima na koje općinska podružnica HSP AS izlazi samostalno, te će biračima ponuditi pozitivne promjene i kandidata za načelnika općine. Podsjetimo se, na lokalnim izborima 2013. godine je HSP AS u općini Donji Andrijevci dobio povjerenje glasača za tri vijećnička mandata, te podršku i ulazak u drugi krug s kandidatom za načelnika i osvajanje povjerenja 672 glasača.

Na Izbornom zboru su, uz predsjednika Antu Aračića, jednoglasno za dopredsjednike izabrani Dominik Šnajder i Franjo Radman, tajnik Antun Vukašinović, rizničar Marin Radman te članovi Izvršnog odbora Petar Štrk, Ivica Anđelić, Mato Kuprešak i Ivana Delić. U Nadzorni odbor izabrani su Mladen Udovčić, Tanja Aračić i Perica Bjelobrk.

Izborni zbor je vodio predsjednik Radnog predsjedništva prof. Antun Đurić, županijski tajnik HSP AS. Zboru su se prigodnim riječima obratili predsjednik podružnice Sibinj Antun Ferdeber, te koordinator podružnice Garčin i član Časnog suda Županijskog vijeća HSP AS Đuro Đurić. Kratak i sadržajan govor uputio je svima prisutnima Ivan Zorić, dosadašnji vijećnik HSP AS u Općinskom vijeću Donji Andrijevci naglasivši da je pravaštvo svjetonazor koji se svakodnevno živi. Čestitke predsjedniku Anti Aračiću i svim izabranim dužnosnicima uputila je Katica Golubičić, predsjednica Županijskog vijeća i članica Predsjedništva HSP AS.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Brodsko-posavska HSP AS Donji Andrijevci spremni za lokalne izbore