HSP AS

fade

Brodsko-posavski starčevićanci izborom čelnika za branitelje, mlade i utemeljitelje prema izbornoj utrci

15 Ožujak 2017 In Brodsko-posavska

Dana 14.03.2017. godine u prostorijama stranke u Slavonskom Brodu održana je sjednica Županijskog vijeća HSP AS Brodsko-posavske županije koju je vodila predsjednica Katica Golubičić.

Gabriela Bušić izabrana je predsjednicom Kluba mladih Starčevićanaca, Marko Marić predsjednikom Kluba utemeljitelja HSP AS dok je Antun Ferdeber imenovan predsjednikom Odbora za branitelje.

Na sjednici je donesena Odluka o ustroju Izbornog stožera HSP AS Brodsko-posavske županije za predstojeće lokalne izbore, te niz drugih odluka iz djelokruga rada i ovlasti Županijskog vijeća. HSP AS je spreman za samostalni izlazak na izbore, iako su u tijeku razgovori sa drugim političkim opcijama sličnog programa i političkih smjernica, a isključuje se bilo kakav oblik suradnje i pregovora sa SDP-om.

Izrada programa je u završnoj fazi. Uz upečatljiv uvodni i konkretan zaključni dio programa, programske smjernice obuhvaćaju kapitalna ulaganja i stvaranje uvjeta za poticanje razvitka gospodarstva, poduzetništva i tvrtki čiji je vlasnik i osnivač grad Slavonski Brod, kapitalna ulaganja u razvoj komunalne i prometne infrastrukture, ulaganja u proizvodnju energije iz alternativnih izvora energije te poboljšanje energetske učinkovitosti, ulaganja u odgoj, obrazovanje i kulturu, projekte za razvoj sporta, rekreacije i kvalitetnijeg života mladih, projekte za poboljšanje zdravlja, socijalne politike i skrbi te kvalitete života branitelja, umirovljenika, osoba sa invaliditetom i osoba u potrebi, aktivnosti na novom ustrojstvu gradske uprave i poduzimanje mjera za poboljšanje njene učinkovitosti, projekte za kvalitetnije planiranje uređenja prostora i gradnje u prostoru, projekte za kvalitetnije zbrinjavanje otpada i unaprjeđenja zaštite okoliša, te plan i mjere za bolju iskoristivost turističkih potencijala gradova, općine i cijele županije. Najavljujemo skoru prezentaciju i predstavljanje programa koji će biti dostupan široj javnosti.

Newsletter

AcyMailing: Could not load compat file for J2.5.28This module can not work without the AcyMailing Component

Kontaktirajte nas

Čulinečka 119, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

  • Telefon: +385 01 2865 261
  • Fax: +385 01 2865 264

Pratite nas putem

Na društvenim mrežama smo. Pratite nas.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti Brodsko-posavska Brodsko-posavski starčevićanci izborom čelnika za branitelje, mlade i utemeljitelje prema izbornoj utrci